Toate produsele

Ingredientele sunt cheia succesului pentru un produs cu adevărat gustos. De aceea materia primă pe care o folosim provine de la crescătoriile de animale din zonă, iar condimentele sunt atent selecţionate.

Păstrarea intactă a reţetelor tradiţionale, prepararea baitului special în care este ţinută carnea, timpul potrivit de maturare, afumarea cu rumeguş de fag şi conuri de brad, sunt câteva din secretele noastre.

Caltaboş de casă (Fiert)

Caltaboş de casă (Fiert)

Caltaboş de casă (Fiert)

Caltaboş de casă (Fiert)

Ingrediente: carne de porc, ficat de porc, rinichi de porc, slănină cu şoric, sare, piper, usturoi, coriandru, enibahar.

A se pastra la o temperatură de 2-5 gr.
Umiditate 70-75%.

Produse de Janos

Cârnaţi cu şuncă ( Fiert-Afumat)

Cârnaţi cu şuncă ( Fiert-Afumat)

Produse de Janos

Ingrediente: Carne de porc, slănină, piper, stabilizator arome. Membrană naturală comestibilă.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Produse de Janos

Cârnaţi De Janos (Crud-Afumat)

Cârnaţi De Janos (Crud-Afumat)

Produse de Janos

Ingrediente: Carne de porc, slănină, zaharuri, condimente (coriandru, usturoi, piper). Membrană naturală comestibilă.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Produse de Janos

Cârnaţi De Janos II (Crud-Afumat)

Cârnaţi De Janos II (Crud-Afumat)

Produse de Janos

Ingrediente: Carne de porc, slănină, zaharuri, condimente (coriandru, usturoi, piper). Membrană naturală comestibilă.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Cârnaţi tradiţionali picanţi (Crud-Afumat)

Cârnaţi tradiţionali picanţi (Crud-Afumat)

Cârnaţi tradiţionali picanţi (Crud-Afumat)

Cârnaţi tradiţionali picanţi (Crud-Afumat)

Ingrediente: Carne de porc, slănină, zaharuri, condimente (boia dulce, boia iute, usturoi, piper). Membrană naturală comestibilă.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Cârnaţi tradiţionali (Crud-Afumat)

Cârnaţi tradiţionali (Crud-Afumat)

Cârnaţi tradiţionali (Crud-Afumat)

Cârnaţi tradiţionali (Crud-Afumat)

Ingrediente: Carne de porc, slănină, zaharuri, condimente (boia, usturoi, piper). Membrană naturală comestibilă.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Produse de Janos

Carne tocată de porc

Carne tocată de porc

Produse de Janos

Ingrediente: carne de porc 80%, slănină de porc 20%.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Ceafă afumată de porc (Copt-Afumat)

Ceafă afumată de porc (Copt-Afumat)

Ceafă afumată de porc (Copt-Afumat)

Ceafă afumată de porc (Copt-Afumat)

Ingrediente: ceafă de porc, sare, condimente (coriandru, nucşoară, ghimbir, muştar boabe, piper boabe)

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Produse de Janos

Ciolan porc cu os (Copt-Afumat)

Ciolan porc cu os (Copt-Afumat)

Produse de Janos

Ingrediente: ciolan de porc, sare.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Produse de Janos

Cotlet afumat de porc (Copt-Afumat)

Cotlet afumat de porc (Copt-Afumat)

Produse de Janos

Ingrediente: cotlet de porc, sare, condimente (coriandru, nucşoară, ghimbir, muştar boabe, piper boabe)

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Jambon afumat (Crud-Afumat)

Jambon afumat (Crud-Afumat)

Jambon afumat (Crud-Afumat)

Jambon afumat (Crud-Afumat)

Ingrediente: pulpă posterioară de porc, sare.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Jumeri

Jumeri

Jumeri

Jumeri

Ingrediente: piept de porc, sare cu nitrit, zahăr, zahăr din struguri, extras din condimente.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Produse de Janos

Mici De Janos (produs congelat)

Mici De Janos (produs congelat)

Produse de Janos

Ingrediente: carne porc 80%,sălnină 20%, condimente şi extracte din condimente, sare, arome,
roşu de sfeclă, bicarbonat, antioxidant.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Produse de Janos

Muşchiuleţ de porc (Copt-Afumat)

Muşchiuleţ de porc (Copt-Afumat)

Produse de Janos

Ingrediente: muşchiuleţ de porc, sare, condimente (coriandru, nucşoară, ghimbir, muştar boabe, piper boabe)

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Piept de porc (Copt-Afumat)

Piept de porc (Copt-Afumat)

Piept de porc (Copt-Afumat)

Piept de porc (Copt-Afumat)

 

Ingrediente: piept de porc, sare.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

 

Produse de Janos

Piept de pui (Copt-Afumat)

Piept de pui (Copt-Afumat)

Produse de Janos

Ingrediente: piept de pui, sare.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Produse de Janos

Salam de porc (Copt-Afumat)

Salam de porc (Copt-Afumat)

Produse de Janos

Ingrediente: Carne de porc, slănină, sare, zaharuri, extracte din condimente (nucşoară, boia, piper). Membrană necomestibilă.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Produse de Janos

Scăricică afumată (Copt-Afumat)

Scăricică afumată (Copt-Afumat)

Produse de Janos

Ingrediente: coaste de porc, sare.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Slănină afumată (Copt-Afumat)

Slănină afumată (Copt-Afumat)

Slănină afumată (Copt-Afumat)

Slănină afumată (Copt-Afumat)

Ingrediente: slănină de porc, sare.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Produse de Janos

Tobă de casă (Fiartă)

Tobă de casă (Fiartă)

Produse de Janos

Ingrediente: carne de porc, limbă de porc, inimă de porc, rinichi de porc, slănină cu soric, sare, piper, enibahar, usturoi.

A se păstra la o temperatură de 2-5 gr.
Umiditate 70-75%.

Ciolan porc posterior

Ciolan porc posterior

Ciolan porc posterior

Ciolan porc posterior

Ingrediente: ciolan de porc, sare cu nitrit, zahăr, zahăr din struguri, extras din condimente.

A se păstra la o temperatură de 2-9 gr.
Umiditate 70-75%.

Contact

Pentru voi, dragii noştri, pregătim zi de zi produse proaspete, dintre cele mai alese şi gustoase, astfel încât să ne treceţi pragul de fiecare dată cu drag.

Lasati-ne un mesaj!

Lasati-ne un mesaj şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Date de contact

Adresa: Dumbrăviţa, Timiş, Str. Conac 8A
Telefon rezervari: (+40) 0722 434 314, (+40) 0727 834 566
Email: office@deianos.ro